Política de privacitat

Amb la finalitat de complir el Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell), s’exposa de manera clara i directa com es gestionen les dades de caràcter personal pertanyents als usuaris d’aquest lloc web, així com altres dades d’interès.

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Les dades personals són gestionades per l’Associació de Joves RiudeLAN. Pots contactar enviant un correu electrònic a info@riudelan.com.

2. Per què tractem les teves dades personals?

Tractem les dades de caràcter personal per a les finalitats següents:

  • Poder donar compliment als encàrrecs realitzats pels usuaris.
  • Informar l’usuari de l’estat de la seva comanda o subscripció.
  • Desenvolupar accions comercials en general i poder oferir continguts, productes i serveis que puguin resultar d’interès. Aquests productes o serveis oferts, via correu electrònic o mitjançant el propi web, poden incloure enllaços en altres portals pertanyents a tercers, sense que s’hagi cedit les seves dades a aquests.
  • Poder remetre, si és el cas, comunicacions i recomanacions a través de butlletins o newsletters.

3. Com podem obtenir les teves dades?

Obtenim informació de caràcter personal d’una manera directa, ja sigui a través de l’encàrrec sol·licitat pel client o mitjançant consultes realitzades pels usuaris als nostres formularis o correus de contacte.

4. Destinataris: Qui rebrà i tractarà les teves dades?

Només nosaltres, Associació de Joves RiudeLAN, rebrem i tractarem les teves dades de caràcter personal. No es cediran les dades a cap tercer sense el teu consentiment exprés i inequívoc. No obstant això, s’informa que Associació de Joves RiudeLAN utilitza Gmail i Google Drive per a la comunicació i gestió de dades dels seus usuaris. Així mateix, aquest web utilitza Google Analytics, que usa cookies per a ajudar-nos a estudiar i analitzar l’ús que fan els usuaris del web (més informació a la política de cookies). Les dues eines són prestades per Google Inc., empresa nord-americana de Delaware, amb l’oficina principal al 1600 AmphitheatreParkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units. Google Inc. està adherida a l’acord de Privacitat (EU-US PrivacyShield), sent del tot segur aquest tractament.

5. Quins drets tens com a usuari?

D’acord amb el que disposa la normativa aplicable, podràs exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició; així com el de limitació i portabilitat, dirigint un correu electrònic a info@riudelan.com. En tots dos casos, caldrà adjuntar una fotocòpia del document nacional d’identitat (DNI) o documentació anàloga que acrediti la teva identitat. Així mateix, l’usuari podrà obtenir més informació i presentar les seves reclamacions davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

6. Enllaços externs

S’adverteix a l’usuari que el present web pot incloure enllaços en altres llocs web aliens a riudelan.com. En aquests casos, no ens responsabilitzem del possible tractament de dades que puguin realitzar en aquests webs.

7. Enviament de comunicacions comercials

En cas d’acceptació en el formulari corresponent o en adquirir algun producte o servei, es remetrà a l’usuari un butlletí de notícies o newsletter del lloc web. L’usuari podrà oposar-se en qualsevol moment a la recepció de les comunicacions comercials mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@riudelan.com; o bé, seguint les instruccions que s’indicaran en cada comunicació remesa a l’usuari.

8. Dret a l’Honor, a la Intimitat i a la Pròpia Imatge

Durant l’esdeveniment és possible que sigueu filmats o fotografiats per personal de l’Organització o altres entitats amb autorització directa de l’Organització. Aquest material multimèdia serà propietat de l’Organització. S’utilitzarà amb finalitats divulgatives, generalment per a ser publicat en pàgines o portals web gestionats per l’Associació de Joves RiudeLAN, encara que també podrà ser cedit als diferents mitjans de comunicació que l’Organització consideri oportú. Associació de Joves RiudeLAN no es fa responsable dels enregistraments que puguin realitzar el públic assistent a l’esdeveniment, ni tampoc dels realitzats pels mateixos participants. La inscripció a l’esdeveniment i, per tant, l’acceptació dels presents.

Desplaça cap amunt