Sobre nosaltres

L’associació de Joves RiudeLAN va néixer com una associació sense ànim de lucre a Riudellots de la Selva (Comarca de la Selva a 14 km de Girona ciutat) per promoure activitats relacionades amb les noves tecnologies. Entre altres activitats, organitzem aquest esdeveniment per donar oportunitat a tots els amants de les noves tecnologies a gaudir d’uns dies de convivència on poder aprendre i gaudir a parts iguals.

Ens enfrontem a la vuitena edició d’aquest esdeveniment i volem oferir més places amb més activitats, xerrades i torneigs, però sempre respectant la nostra tradició, sentir-se com a casa, això fa que els assistents estiguin gratament satisfets.

Molt ben acceptada pels participants, hem crescut cada any gràcies al fet que aquests mateixos han difós entre les seves amistats un esdeveniment en el qual, a més de divertir-se, s’han sentit implicats, col·laborant en activitats, tallers i desenvolupant idees per millorar-la.

Un any més volem que tota la gent que gaudeix d’una afició pels ordinadors i la tecnologia en general, es reuneixi i puguem compartir idees, informació, projectes… i que entre tots fem més gran aquest esdeveniment.

Desplaça cap amunt